Product 0

NONIQUE gelooft in de kracht van het weglaten

De producten van NONIQUE zijn natuurlijk, veelzijdig en fascinerend. Met veel pioniersgeest, creativiteit en kennis is het beste van de natuur verwerkt in de producten van NONIQUE. Door de kracht van het weglaten is er meer ruimte voor de ingrediënten die voor de huid echt belangrijk zijn. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een optimale verzorging, bescherming en hydratatie van huid en haar. Aangezien verschillende huidtypen verschillende behoeftes hebben, biedt NONIQUE drie speciaal op elkaar afgestemde verzorgingslijnen: Luxurious, Intensive en Extreme Energy.
NONIQUE ontleent haar naam aan de Noni-vrucht uit het Caraïbische gebied. Deze bijzondere vrucht bevat ruim 150 voedingsstoffen en zit boordevol antioxidanten. NONIQUE combineert de Noni-vrucht met o.a. aloë vera, granaatappel, mango en avocado.
Alle producten van NONIQUE zijn veganistisch, 100% biologisch, vrij van ingrediënten op basis van minerale oliën, aardolieproducten, palmolie, paraffine, parabenen, P.E.G.'s, siliconen en kunstmatige en synthetische geur- en kleurstoffen. Ook onthoudt het merk zich volledig van dierenleed en dierproeven en is op duurzame, fairtrade wijze verkregen en geproduceerd op de eigen plantage in Panama. Hiermee draagt NONIQUE bij aan het in stand houden van onze natuur.